Internationaal koerier vanuit Eindhoven

Wij zijn uw betrouwbare koerier in Eindhoven. Wij vervoeren dagelijks pakketten door de hele regio Eindhoven, maar ook elders in het land. Wanneer u in Eindhoven of omgeving woont en een spoedzending heeft, dan staat uw koerier uit Eindhoven garant voor een snelle aflevering. Met één telefoontje van u komen wij direct in actie. Uw spoedeisende zending wordt daarom altijd nog dezelfde dag door ons bezorgd (binnen Nederland). Heeft u een internationaal koerier nodig die uw goederen elders in het land komt ophalen? Geen probleem, ook dat doen wij graag voor u. Behalve nationaal, werken wij ook internationaal.

Pakketbezorging over de hele wereld

Waar de meeste koeriersbedrijven zich beperken tot het afleveren van pakketten binnen Europa, leveren wij over de gehele wereld. Dat is pas internationaal! In principe wordt uw zending dus overal bezorgd. Samen met u spreken we een afleverdatum en -tijdstip af. U kunt er verder voor kiezen om per kilometer te betalen, of om vooraf een tarief vast te leggen.

Wanneer wij internationaal werken raden wij aan om een vast bedrag af te spreken. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u nooit voor (nare) verrassingen te staan. Daarbij ziet u dan meteen wat wel en niet inbegrepen is in onze prijs. Zoals de in- en uitklaring bij de douane, waar u bij ons niks extra’s voor betaalt! Ook internationaal verzorgen wij vervoer op maat. Neem dus snel contact op om met uw koerier uit Eindhoven uw transport, nationaal en internationaal, te bespreken.